Inwijdingen

Bij de Nieuwe Aartsengelen, in de Nieuwe Tijd, spreken we niet langer van inwijdingen. Kennismaken met de Nieuwe Aartsengelen is al voldoende om Hun energie te voelen en te ervaren. Alle woorden die zijn geschreven vanuit Hun energie zorgen er al voor dat je hiermee verbonden bent. Vanuit het lezen van Hun woorden kun je dus al heling vragen voor jezelf. Daar zijn geen rituelen of symbolen voor nodig.

Om te werken met de Nieuwe Aartsengelen Energie is Energie Overdracht nodig.
Bij een Energie Overdracht werken we met drie Nieuwe Aartsengelen die samen een Gouden Driehoek vormen. Na deze overdracht kun je met deze drie Nieuwe Aartsengelen werken.

Degenen die de Nieuwe Aartsengelen Therapeut opleiding volgen kunnen een extra module volgen om zelf Energie Overdracht te doen. Hierbij ontvang je de Energie Overdracht van Aartsengel Farzael (met de energie van Aartsengel Michael) en Aartsengel Informael (met de energie van Aartsengel Metatron, beheerder van de Akasha).

Momenteel zijn er vier gouden driehoeken. Wil je weten welke bij jou past of met welke jij het beste kunt werken neem dan contact met me op door een mail te sturen naar info@nieuweaartsengelen.nl.

 

Deelname aan een Energie Overdracht-dag kost € 275,00, inclusief lunch, koffie, thee en lekkers.
Na deze dag ontvang je een certificaat en een persoonlijke boodschap van de drie Nieuwe Aartsengelen die jou bijstaan wanneer jij met Hen werkt.

Een Energie Overdracht-dag kan individueel of in kleine groepjes op afspraak.