Nieuwe Aartsengelen Medium

Waarom Nieuwe Aartsengelen Medium?
Omdat deze Nieuwe Tijd vraagt om verandering. De verandering zit in het vereenvoudigen van al wat IS. Werken met de Nieuwe Aartsengelen gaat dus sneller, het is een directer contact. De informatie die je doorkrijgt is precies wat mensen op dat moment nodig hebben. Het kan zijn dat je iets weghaalt, inzicht geeft of bewustwording brengt. Je werkt vanuit een directe verbinding met de Nieuwe Aartsengelen en niet via de energie van de cliënt.

Wat leer je tijdens de opleiding Nieuwe Aartsengelen Medium?
De opleiding is een praktische opleiding. Het is een transformatie- en groeiproces voor jouzelf. Om zuiver te kunnen channelen is een goede en zuivere verbinding met de Lichtwereld, Moeder Aarde en (bovenal) jezelf, essentieel.
• Je leert de basis van het transformeren en zuiveren met de Nieuwe Aartsengelen
• Je leert de energie van de Nieuwe Aartsengelen kennen en ermee werken.
• Je leert de informatie zuiver door te geven en niet te interpreteren.
• Je leert de informatie ontvangen en weer geven op verschillende manieren.
• Je leert een consult opbouwen.

Wat leer je niet?
• Foto lezen, spreken met overledenen. De informatie die je ontvangt ontvang je via de zuiverheid van de Aartsengelen. Daar heb je niets of niemand voor nodig, alleen jezelf. Mocht het nodig zijn dat er informatie komt via een overledene dan zul je deze altijd kunnen en mogen ontvangen. Dit gebeurt wanneer de Aartsengelen weten dat het nodig is voor jouw cliënt.
• Contact maken met Gidsen. Dit is niet nodig omdat je contact hebt met de Aartsengelen. Zo sluit je alle onzuiverheden helemaal uit.

Lesdagen
• Er zijn 9 lesdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.
• Start is op zaterdag 28 maart, de lesdagen zijn eenmaal in de 2 á 3 weken, het examen is op dag 10. Overige lesdagen worden in overleg gepland. Dit ook in verband met de zomervakantie.

Kosten
• De opleiding kost € 1395,00, bij voorinschrijving € 1295,00
• Dit is inclusief cursusmateriaal, alle cursusdagen uitgebreide lunch, koffie, thee en lekkers
• Examen (afgenomen door onafhankelijke mediums)
• Certificaat

Opleiding Nieuwe Aartsengelen Medium,
Voorafgaande aan de opleiding vertelde Noor ‘het is meer afleren zijn dan aanleren.’ Inderdaad. Terug naar de basis, mijn basis. Verbinden, transformeren, channelingen, helingen, .. . Allen processen die veel in beweging hebben gebracht op een manier, vorm, die ik me vooraf niet had kunnen voorstellen. Doeltreffend. Synchroniteit. Het heeft me meer rust gebracht. Rust, stilte, in mijn hoofd, lichaam en in mijn doen. Vandaar uit groeide mijn vertrouwen in mezelf en in de Verbinding met o.a. de Nieuwe Aartsengelen. Helder komen Hun woorden nu bij me binnen.
Wat ik heel fijn vind tijdens en tussen de bijeenkomsten, is de ruimte die Noor geeft aan, en begeleidt in, wat op het moment nodig is. Vragen, blokkades, .. het maakt niet uit. Onvoorwaardelijk! Voorwaarde, ruimte voor Groei . Door dit alles heb ik stappen gezet die jaren geblokkeerd waren.
Dank je Noor.
Juanita

Vanaf het najaar 2018 deed ik de medium opleiding. Het was een prachtig avontuur! Ik wist alleen dat ik hiervoor koos omdat de snelheid en eenvoud van de nieuwetijds energie me enorm aanspreekt. Dat er zo’n grote verandering zou plaatsvinden in mezelf had ik me niet voor kunnen stellen. Eenvoud is het toverwoord. Er is niet veel nodig om gigantische veranderingen teweeg te brengen, bij jezelf, bij anderen. En vertrouwen is de sleutel. Vertrouwen in jezelf en in de Lichtwereld.
Ik heb met volle teugen genoten van deze reis. Zowel de reisleidster Noor als de reisgenoten waren geweldig. Het is prachtig om nu een kanaal te mogen zijn om met de energie van de nieuwetijd mensen te kunnen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.
Dank je wel lieve Noor dat je dit mogelijk hebt gemaakt!
Sigrid

Speciale aanbieding
Aanmelden voor 15 februari2019 betekent korting!
Je betaalt geen €1395,00 maar €1295,00!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@nieuweaartsengelen.nl

NB.
Bedragen zijn voor particulieren inclusief BTW, voor mensen met een eigen praktijk zijn de bedragen zonder BTW.