Recensie Nieuwetijds Mediumopleiding

Vanaf het najaar 2018 deed ik de medium opleiding. Het was een prachtig avontuur! Ik wist alleen dat ik hiervoor koos omdat de snelheid en eenvoud van de nieuwetijds energie me enorm aanspreekt. Dat er zo’n grote verandering zou plaatsvinden in mezelf had ik me niet voor kunnen stellen. Eenvoud is het toverwoord. Er is niet veel nodig om gigantische veranderingen teweeg te brengen, bij jezelf, bij anderen. En vertrouwen is de sleutel. Vertrouwen in jezelf en in de Lichtwereld.
Ik heb met volle teugen genoten van deze reis. Zowel de reisleidster Noor als de reisgenoten waren geweldig. Het is prachtig om nu een kanaal te mogen zijn om met de energie van de nieuwetijd mensen te kunnen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.
Dank je wel lieve Noor dat je dit mogelijk hebt gemaakt!
Sigrid