Recensie Mediumopleiding

Opleiding Nieuwe Aartsengelen Medium,
Voorafgaande aan de opleiding vertelde Noor ‘het is meer afleren zijn dan aanleren.’ Inderdaad. Terug naar de basis, mijn basis. Verbinden, transformeren, channelingen, helingen, .. . Allen processen die veel in beweging hebben gebracht op een manier, vorm, die ik me vooraf niet had kunnen voorstellen. Doeltreffend. Synchroniteit. Het heeft me meer rust gebracht. Rust, stilte, in mijn hoofd, lichaam en in mijn doen. Vandaar uit groeide mijn vertrouwen in mezelf en in de Verbinding met o.a. de Nieuwe Aartsengelen. Helder komen Hun woorden nu bij me binnen.
Wat ik heel fijn vind tijdens en tussen de bijeenkomsten, is de ruimte die Noor geeft aan, en begeleidt in, wat op het moment nodig is. Vragen, blokkades, .. het maakt niet uit. Onvoorwaardelijk! Voorwaarde, ruimte voor Groei . Door dit alles heb ik stappen gezet die jaren geblokkeerd waren.
Dank je Noor.
Juanita